Over ons

Kom alles te weten over Bief & Burgers. Vlees, vega of allergieën? Je vind het bij ons!

Wat bieden wij?

Bief & Burgers is een trendy zaak met een uitgebreide kaart. Onze slogan is “You can’t beat our meat”. Zoals deze slogan doet vermoeden staan we het meest bekend om ons heerlijke vlees en juicy hamburgers, allemaal bereid op onze Josper Grill. Hierdoor krijgt het vlees een unieke rooksmaak. 

Geen vlees?

Eet je geen vlees? Dan hebben we ook diverse alternatieven. Zo hebben wij een vegetarische salade en een huisgemaakte vegetarisch burger op basis van rijst, bonen en diverse groenten. In principe kun je dus elke burger van de kaart vegetarisch bestellen.

Allergieën en allergenen

Indien je een allergie hebt is dit ook zeker geen probleem. Er zijn altijd meerdere allergenen kaarten aanwezig waarop precies vermeld staat welke allergenen in welke gerechten zitten. Ook is er altijd gluten vrij brood beschikbaar.  Bief en Burgers staat garant voor een onvergetelijke avond vol met heerlijk eten voor iedereen! 

Bief

Ons vlees wordt dagelijks aangeleverd door slagerij Fontijn, sinds 1890 een begrip in Amsterdam en omstreken.

Burgers

Al onze burgers worden geserveerd op een sesam brioche bol en zijn gemaakt van 100% Angus beef. De runderburgers zijn ook verkrijgbaar in een XL variant (maar liefst 250 gram)

Iets te vieren?

Bief & Burgers is een geschikte locatie voor etentjes of evenementen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij cadeaubonnen, verkrijgbaar voor ieder bedrag.

nl_NLDutch